Жена беше нападната от агресивни кучета в столичния квартал Надежда“. Това

...
Жена беше нападната от агресивни кучета в столичния квартал Надежда“. Това
Коментари Харесай

Глутница кучета нападна столичанка

Жена беше нападната от агресивни кучета в столичния квартал „ Надежда “. Това се случва директно до жп гара София-Север, където минават стотици хора дневно. Сигналът бе подаден от пострадалата.

В региона, в който се е случило нападението има доста изоставени здания и детска градина.

„ На 25 и на 31 август, прибирайки се от жп гара София-Север бях нападната от глутница кучета. Благодарение на един господин, който е този миг слизаше от един автомобил не се стигна до съдбовен случай. Многократно, когато съм минавала от тук се е стигало до такива неща “, описа пострадалата Красимира Йорданова пред bTV. 

Тя акцентира, че е получила мощна нерешителност.„ Подала съм сигнал и до „ Екоравновесие “. Те ми споделиха, че са хванати кучета, които са гледани от хора. След това отговорът бе, че е хванато едно куче, а действително кучетата са две – черно и кафяво. Никой не се е свързал с мен “, добави Йорданова.

„ Краят на август сме получили сигнал, че дамата е нападната от кучета. Направена е инспекция на 31 август, когато кучетата не са открити. Вчера отново е правена инспекция и е хванато едно от кучетата. Националната стратегия е „ Кастрирай и върни “ всички кучета, които са маркирани на улицата са минали през кастрация, имунизация и обезпаразитяване “, изясни шефът на Оперативна програма „ Екоравновесие “ доктор Милена Павлова.

Тя сподели, че приютът за бездомни животни няма потенциала да прибира всички кучета.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР